Sisältöä pienellä budjetilla ja rikkaalla mielikuvituksella ;)

tiistai 17. syyskuuta 2013

Syysloma

Täällä ollaan ns. syyslomalla. Viimekertainen sijaisuus työelämässä loppui sovitusti ja taas ihmetellään "elämän tarkoitusta". Viimeksi totesin sen olevan melko varmasti ihonhoito ;) Ainakin päällimmäisenä mielessä.


 
Viime torstaina satuin paikalle torstaipurjehduksen aikaan. Kuulemma kyseessä on kilpailu, vaikkei sitä heti päältä katsoen olisi uskonut.

 
Paikkakunnan vaihtokin on taas käynyt mielessä, mutta näissä maisemissa se taas alkaa tuntua vähemmän houkuttelevalta, katsotaan...
 
Reilu puolen vuoden pätkä työelämässä uudella alalla oli taas hyvin opettavainen. Tässäpä muutama linkki siihen liittyen.
 
 
Niin, siellä täällä tuurauksia tehdessä näkee kyllä kaikenkirjavaa työyhteisöä. Hyviä ja huonoja puolia löytyy varmaan jokaikisestä paikasta. Olen vähän ajatellut, että jos olet koko elämäsi tai vuosikymmeniä ollut samassa paikassa, saatat muuttua hieman sokeaksi kaiken erilaisen sietämiselle.
 
 Jokainen, jolla ei ole samaa tietämystä on tyhmä, minä teen työni niin hyvin, että voin muuten käyttäytyä ja puhua muille aivan miten milloinkin sattuu huvittamaan ym. Toki paljon positiivisiakin juttuja on jäänyt sekä tästä viimeisimmästä, että muistakin paikoista mieleen. 
 
 
 
 
Eipä tällä kertaa muuta, kuin hyvää syksyn jatkoa!
 
P.s. jos joku on kiinnostunut joogamatkasta Teneriffalle tammikuussa, niin tästä saisi huonekaverin! Olin jo varannut matkan, mutta 350€ tyhjän vuoteen lisää oli liikaa budjetille, joten jätin nimen Finnmatkojen listoille, jos joku muukin etsisi huonekaveria. Tarkemmat tiedot Finnmatkojen aktiivilomista / Wellness-matkat.
 
 

3 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen aihe, täytyykin perehtyä noihin linkkeihin. Sokeus on juuri se, mitä tapahtuu ja minulla esim opintovapaa avasi silmiä monen asian suhteen.

    Kauniita kuvia! Muutto Helsinkiin.. Hmmm ;)

    VastaaPoista
  2. Komppaan niNniä, no, kaikessa. ;D Sano vaan, milloin me aletaan katsomaan sulle asuntoa Helsingin hoodeilta. Koirankin voit sitten ottaa vaikka heti, koska tarvittaessa löytyy kaksi tooosi luotettavaa hoitopaikkaa. ;D

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos taas, ihanat lukijat! :) Edellisen työmaan pomo kyllä kysäisi olenko kiinnostunut, jos heiltä vapautuu paikka Turussa tai Vantaalla. Ja sanoin olevani kiinnostunut, jos näin käy.

    VastaaPoista