Sisältöä pienellä budjetilla ja rikkaalla mielikuvituksella ;)

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Aattelenpa ite

 
Vaihteeksi jotain positiivista.
 
 
Mullehan on aina "viisaammat" sanoneet, että 75-vuotias "taiteilijasetä" ei tykkää vieraista ja elää hirveässä sotkussa. (Kyseessä ei ole sama henkilö kuin edellisen postauksen aihe.)
 
 
Tänäänpä päätin ihan kokeeksi mennä soittamaan ovikelloa.
 
 
Ja setähän vaikutti ihan ilahtuneelta, eikä näyttänyt missään sotkussa elävän. Ehkä ei ihan tyypillistä sisustusta 75-vuotiaalle, mutta hyvin viihtyisää siistiä ja pelkistettyä mun mielestä.
 
 
Luvalla otin pari kuvaakin. Ja alla olevan taulun ripustuskoukulla ja kehyksillä sain lahjaksi.
 
 
Olipa kiva vierailu. Vastalahjaksi teen villasukat, luultavasti valitsen väreiksi sinistä ja vihreää :)
 
-Kannattaa ajatella ihan ite! :)

6 kommenttia:

 1. Kyllä niitä vanhempia sukulaisia kannattaa käydä katsomassa, silloin kun vielä mahdollisuus on. Äitiäni käyn katsomassa viikottain ja aina silloin, kun äitini vanhempi sisar haluaa mukaan, niin silloin poimin hänet mukaani tuosta Kirkkonummelta. Tätini ajaa itse vielä autoa (80 vuotias), mutta minulla on sen verran "itsesuojeluvaistoa", että mieluummin annan hänen ajaa autollaan sinne Kirkkonummen keskustaan ja itse ajan omalla autollani. Tätini on monta kertaa tarjoutunut, että mennään hänen autollaan, kun vie vähempi bensiiniä, mutta olen vain sanonut, että mennään minun autollani:)

  Tosi kivan taulun taiteilijasetä onkin tehnyt, mikäli tuo taulu on hänen tekemänsä. Jännä, vähän naivistinen tyyli. Pidän kovasti. jotkut kivat kehykset, niin se on tosi mahtava seinällä. Sinivihreät villasukat varmasti ilahduttavat. Terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, olen ollut huomaavinani samanlaista suhtautumista kun itse ollut ratin takana. Tai mulle on kyllä sanottu ihan suoraankin, että kyydissäni pelottaa. What?!

   Hieman jäänyt isän puolen suku etäisemmäksi. Joo kyllä, kaikki kuvissa olevat taulut on sedän itse tekemiä. Tässä mun saamassa olikin kehykset ja ripustuskoukku jo valmiina :)

   Poista
  2. No niinpä onkin. Katsoin huolimattomasti, tai siis osittain se on tämä minun hölmö näköni.. Taulussa taitaa olla hopeanväriset?, ohuet kehykset. Oikein kiva taulu, M-L

   Poista
  3. Juu hopean väriset ohuet kehykset siinä on. Kiitos :) Nyt Se on jo seinällä. Kyllä on ihan eri arvo taululla kun tuntee tekijän :)

   Poista
 2. Tulin kommentoimaan sitä edellistä postausta, mutta taisitkin poistaa sen. Sanon sen verran, että u s k o m a t o n teksti tosiaan noinkin julkisessa yhteydessä. :O Minähän en ole ollenkaan naamakirjassa, koska en pidä siitä "kyttäyskulttuurista" ja niille ihmisille, joille oikeasti haluan asioitani kertoa, kerron nenätysten tai puhelimessa (tai blogissa). En silti tietenkään väheksy naamakirjaa muiden käyttämänä. Sehän on esim. mitä mainioin tapa pitää yhteyttä kauempana oleviin ystäviin ja sukulaisiin. Somessa vaan monasti käytöstavat ja hyvä maku hämärtyvät, kun homma on niin kasvotonta. Sitten taas, jos liikaa alkaa juttujaan sensuroimaan, niin jääkö oikein mitään sanottavaa? Siksipä minäkin piileskelen blogissa nimimerkin ja koirieni takana enkä tosiaan naamakirjaile.

  Setäsi taulut on tosi hienoja ja ihanan värisiä. Mahtavaa, että menit vierailulle "viisaampien" mielipiteistä välittämättä!

  Paljon terkkuja sinne ja alhan pikkuhiljaa jo varautumaan.. Päätettiin nimittän niNnin kanssa, että tänä vuonna todellakin tullaan sua moikkaamaan. Nih. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö, juu minä poistin kaksikin postausta tästä. Sanoin eilen kyseisen ilmoituksen julkaisijalle ihan suoraan mitä ajattelen. Ja onneksi tämän "hyväntekijän" isosiskokin kertoi olevansa mun kanssa samoilla linjoilla. Mutta tämä pikkusisko itse vaan vastasi, että kyseessähän on tosiasia, miksi sitä pitää salailla/kaunistella tai valehdella... Huoh. Juuri kaverille soittaessanikin kävi meillä mielikuvitus laukkaamaan, että mitä kaikkea sinne palstalle voisikaan julkaista, ihan totuuden nimissä. Vaikka, että serkku tarvisi uudet aivot!

   Juu vierailusta tuli tosi hyvä mieli, menen toistekin. Hänellä ei vaan ole puhelinta, mutta asuu ihan 3 kilometrin päässä.

   No minähän alan varautumaan! :) niNnin jo taidan tunnistaakin vastaantullessa ;D

   Poista