Sisältöä pienellä budjetilla ja rikkaalla mielikuvituksella ;)

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

 
Juhannusterveiset!
 
 
 
 
 
 
Tänä vuonna tehtiinkin fiksu ratkaisu ja lähdettiin kaverin kanssa vasta Juhannuspäivänä päiväretkelle Kaunissaareen.
 
 
 

 
 
 
 
Tuurimoottorin saavuttua laiturille, oli suuri joukko nuorisoa jo odottamassa paluumatkaa. Toki ei viime vuonna mitään häiriötä sattunut ainakaan omalle kohdalle aattonakaan.
 
 
 

 
 
 
 
Käytiin aluksi juomassa kahvit ja osuttiin melkein heti sen jälkeen aivan ihanalle kirpputorille, jota kaksi vanhempaa rouvaa piti tälläisessä puuvajassa. Sisällä oli aivan ihania emalisia vateja ja astioita ym. Kaverin kanssa siinä suureen ääneen ihmeteltiin edullisia hintoja ja mainittiin, että tullaan paluumatkalla uudestaan muutaman tunnin päästä. Jäikin hieman kaivelemaan, että rouvat olivat laittaneet luukut kiinni jo silloin.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Tälläiset hauskat patalaput ehdittiin ostaa jo menomatkalla rannalle. Toinen rouvista saattoi hieman närkästyä kun naureskeltiin näiden ilmeille ja epäsymmetrisille kasvonpiirteille :)
 
 
 
 
 
Ensimmäistä kertaa näin tämän gallerian omistajankin, hän tuli pihapiirin takaosassa olevasta talosta juttelemaan.
 
 
 
 
 
Kaunissaari on kyllä nimensä veroinen paikka. Täällä tulee hetkessä itsellekin "sisältä kaunis" olo. Suosittelen ehdottomasti käymään, jos on tännepäin tulossa kesällä. Kotkasta ajaa tuurimoottori useita vuoroja päivässä ja matka kestää  reilun tunnin.
 
 
 
 
 
 
Kuvien lisääminen oli taas hieman haastavaa, mutta tässä vielä erään huvilan komea kalanruotoportti. Tulomatkalla olikin kassit täynnä tyhjiä tölkkejä, joita kerättiin rannalta ja matkan varrelta. Kuvaamatta jäi mm. 10 kilometrin nopeusrajoituskyltti hiekkatien varrelta ;) 
 
 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

  1. WAU, onpa tosiaan mielenkiintoisen näköinen paikka! Ja toi patalappu on hysteerisen hauska, hihhihhihhih! :D

    Terkkuja sinne kovasti ja mukavaa viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä! Aina tulee liian vähän kuvattua. Patalaput oli niin ilmeikkäitä ettei meillä pokka pitänyt :) Valkkasin vielä itsellekin kaikkein normaaleimman näköisen.

      Kiitos samoin <3

      Poista
  2. Hyvää juhannuksenjälkeistä aikaa Kotkaan! Mainio patalappu. Uskaltaako tuolle nauraa, ilman, että tulee syrjivä maine. hauska se on joka tapauksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin Kirkkonummelle! :) No, tämä mun patalappuhan on kasvojen väriltään oikeastaan tummansininen keskeltä ja reunoilta ruskea. Kuulemma jämälangoista tehty. Myyjätkin mainostivat sen olevan "siniverinen" ;)

      Poista