Sisältöä pienellä budjetilla ja rikkaalla mielikuvituksella ;)

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiäisterveiset!

Ihanaa, pitkästä aikaa tuntuu olevan aikaa tehdä kaikenlaista. Ihmiset joiden kanssa olen viime aikoina eniten aikaa viettänyt ovat molemmat reissussa omilla tahoillaan, joten onneksi yleensä keksin ajanvietettä.

Mm. lakkasin kynnet, sitä ei kovinkaan usein tapahdu!


 
 
Ranskalaisen manikyyrin sain viime kesänä ystävältä syntymäpäivälahjaksi. Tämä vaatiikin hieman kärsivällisyyttä ja tarkkuutta, varsinkin oikeaan käteen tehtäessä.
 
Ja pitkästä aikaa ollut aikaa lukea, ihan oikeaa kirjaa.
 
 
 
 
Kuulemma on hulluuden merkki nauraa yksin, joten olen sitten ehkä myös ehtinyt tulla hulluksi tässä... Tai ehkä kirjan voi laskea jonkinlaiseksi seuraksi.
 
Näyte: " Aivan! Juuri tätä tarkoitan! Sinulla ei ole visioita, Rosetta! Jos haluaa jotain tarpeeksi paljon, koko maailmankaikkeus auttaa ihmistä pääsemään tavoitteeseensa!
Maailmankaikkeus ei siinä tapauksessa taida välittää paskankaan vertaa minun haluamisistani vai miten on selitettävissä se, että olen vieläkin Prebenin palkkalistoilla?"
 
 
Neulomuksissa minulla on ainakin visioita, jotka tuntuvat kyllä välillä toteutuvan tuskastuttavan hitaasti... Näiden parissa olen viime aikoina äheltänyt.
 
 
 
 
 
Pipoa ehdin jo viikon käyttää, kunnes taivuin ajatukseen, että kyllä sitä on hieman korjailtava vielä. Paitaa aloitin jämälangoista, mutta ostanut jo moneen otteeseen kaupasta lisää. Eli lanka on molemmista ihanaa lämmintä ja pehmoista, kutittamatonta alpakkaa.
 
 
Kohta pitäisi syntyä keittiön puolella herkullista sitruunapiirakkaa, jonka päälle tulee annamarin kovasti (eikä suotta) mainostamia granaattiomenan siemeniä! :P
 
 


6 kommenttia:

  1. Siis purit pipon melkein alkutekijöihinsä, autsch. Minulta voisi jäädä uusiokudonta kesken. Alpakka on kyllä ihanan pehmoista. Minulla on kerran ollut 100% alpakkaa yksi pusero. Oli aivan ihastuttavaa materiaalia. Tuo ranskalainen manikyyri on kyllä hieno. Minulla on vaan aina joku kynsi poikki, niin ei pääse koskaan tekemään... Terveisiä Kirkkonummelta, M-L ja Ossi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Purkasin piposta sellaisen 7cm resorin, pipo tuntui jääneen liian lyhyeksi. Aika pitkin hampain kyllä ryhdyin korjauspuuhiin, mutta huomiseksi on tavoitteena saada korjattu pipo taas päähän.

      Yhteen kertaan on vielä jäljellä noita liimaliuskoja joiden avulla rajataan kynnen päät ja maalataan valkoisella, varmaan lopuksi käytän tuota beigeä ihan pelkästään. Itse en taas välitä kovin pitkistä kynsistä, näitäkin täytyy taas jo alkaa viilailemaan lyhyemmäksi.

      Juu tuo alpakka on kyllä niin ihana lanka, ettei oikein mitään muuta enää viitsisi ostaakkaan. Seuraavaksi hurahdan luultavasti baby-alpakkaan, jota jo olen alustavasti hypistellyt.

      Terveisiä vaan Kirkkonunmelle :)

      Poista
  2. Sitruunapiirakkaa, johon tulee granaattiompun siemeniä! :P Haluan reseptin heti eli asap eli N Y T!!! ;D Ihan oikeasti kyllä haluan eli, jos vaan ehdit/viitsit/haluat ohjeen postailla tai laittaa meilillä, niin en pahastu yhtään.. Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hih, kuules, tämä oli kyllä ihan sellainen peruspiirakka, johon keksin laittaa päälle noita granaattiomenan siemeniä. Kun sinun yllyttämänä menin ekaa kertaa sellaisen ostamaan. Eli piirakkapohjaan tuli 1 rkl sitruunankuorta. Ja täytteeseen 1 3/4 dl sitruunanmehua ja 200g tuorejuustoa ja sokeria. Ja päälle sitten tomusokeria ja niitä siemeniä. Hyvää oli, kuvaa ei enää ole saatavilla ;P

      Poista
  3. Kauniit kynnet! Olen ihan kateellinen, kun omat on gaameat :)


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos :) Aika lyhyen aikaa tämä Ranskalainen manikyyri kyllä kestää edustuskelpoisena. Mutta suurpiirteisenä ihmisenä annan sen usein kulua "tyylikkäästi" pois ;)

      Poista