Sisältöä pienellä budjetilla ja rikkaalla mielikuvituksella ;)

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

SYKSYINEN SUNNUNTAIPÄIVÄ



Äidin koira, eli "vanha-Eetu" siirtolapuutarhamökillä <3 Vielä se vanha jäärä näki tämänkin kesän ja sai taas olla ahkerana pihavahtina :)


Tuli piipahdettua taas lähimetsässäkin, saaliina n.1,5L mustikoita ja n. desi kantarelleja.


Historiallisissa maisemissa keisarin entisellä kalastusmajalla vaan tallustettiin saappaat jalassa ja istahdettiin juomassa kahvit termospullosta. Kuvassa kosken sivu-uoma, varsinaisesta koskesta ei valitettavasti tullut kuvaa, sitä vaan siinä pohdiskeltiin, että mistä se voima jatkuvaan kuohuun ja pauhuun oikein tulee.

Ja vielä bonuksena joku keisarin rukousmaja. (Valitettavan asiantuntemattomia nämä kuvatekstit, en ole koskaan jaksanut pahemmin perehtyä näihin historian nippelitietoihin. Vaikka näissä maisemissa tullut lapsena ja nuorena paljonkin pyörittyä).

Mutta täällä on tullut viime päivinä käytyä vuosien tauon jälkeen testailemassa uutta (sukulaisen vanhaa) kameraa ja syksyn satoa tähyilemässä.

4 kommenttia:

  1. Hellouta ja onnea "uudelle" blogille!

    Ihania maisemia ja suloinen Eeetu! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja iik! 1 lukija :) Täällä tulee kyllä luultavasti olemaan enemmän katsomista kuin lukemista. Ellen sitten ajaudu "kirjoitusvaiheeseen" ;)

    VastaaPoista
  3. Jee, täällä toinen lukija :)Vaiheista ei koskaan tiedä.. ;)

    Eetu on niiiiiiiiin söpö <3

    VastaaPoista
  4. Kivaaa!!tervetuloa :D

    Eetu on sellainen kovia kokenut vanha herra. Mutta luonnetta riittää, tosin kotioloissa myöskin aikamoinen mammanpoika :)

    VastaaPoista