Sisältöä pienellä budjetilla ja rikkaalla mielikuvituksella ;)

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

VIIKON VINKIT & VILLITYKSET


Nordqvistin "Afrikka" rooibosjuoma löytyi yhtenä iltana marketin hyllyltä. Pakkauksessa on neljää eri makua: metsämarja, appelsiini, kerma karamelli ja mansikkakerma. Säästeliäänä niksipirkkona keitän yhdestä pussista aina ison pannullisen Tefalin teenkeittimellä.

(Jos joku nyt ihmettelee epäsymmetristä kaakelikuviointia, niin vesivahinkoremontin jälkeen ei enää samanlaisia tarroja löytynytkään. Eivätkä remonttimiehet ilmeisesti edes saman valkoisia kaakeleita ;P)



Pikalainojen kanssa tulee usein vähän hoppu, tämäkin pitäisi olla huomenna 19:a mennessä luettuna. Usein hieman harmittaa kun joutuu hyviä kirjoja urakalla lukemaan ennen palautuspäivää, mutta hyvä systeemihän tuo pikalaina jokatapauksessa on. Olen lukenut monet kirjat jo ennenkuin kirjakerhon lehtinen niitä tyrkyttää ostettavaksi :) Kätilössä olen nyt hieman yli puolen välin. En osaa sen kummempaa arviota antaa, kuin että tykkään ja jaksan ihmetellä miten ihmiset ovat sota-aikana kaikkeen sopeutuneet.

Nyt täytyy kyllä hieman korjata arviota tästä lukukokemuksesta. En voi enää sanoa, että "tykkään". Varsinkin sotakoiran kohtalo n.250 sivun paikkeilla oli karmivaa luettavaa ja muutenkin loppupuolella aika raakaa tekstiä. Meinasin jo jättää lukemisen sikseen ja siitä jäi jotenkin paha mieli. Hyvin kirjoitettuahan teksti kaikesta huolimatta oli ja täynnä mainioita kielikuvia, mutta pikkuisen pisti taas varomaan, että mitä sitä seuraavaksi luettavakseen ottaa...



Sitten vielä tälläinen villitys: perjantaina alkoi nelipäiväinen mosaiikkikurssi. Ja aion päällystää nämä vanhan keittiöjakkaran tasot siellä. Puuaines on aivan yhtä kärsinyttä kuin kuvassa näyttääkin, mutta opettajan mukaan pitäisi onnistua. Tämä jakkara on viettänyt monta talvea parvekkeella, kun ei ole muuallekaan mahtunut. Tosin nyt sille täytyy sitten raivata varastosta tilaa, koska mosaiikki ei "yllättäen" kestä suomen talviolosuhteita (kylmä+kastuminen).



2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi herkulta toi rooboislajitelma. :P Mulla oli joskus aikamoinen robooisvaihe ;), mutta nyt oon taas pitkään juonu vihreetä teetä. Tykkään kyllä mustastakin ja valkoisesta.. Tosin, nykyään juon kyllä kahvia enemmän kuin teetä.

    Mosaikkitöitä haluaisin niin paljon kokeilla joskus! Hyvä sinä, kun oot päässy kurssille. Tosta keittiöjakkarasta tulee varmaan niin magee! Muista sitten "näyttää" se meillekin täällä, jooko!

    Nyt tarttis mennä nukkumaan, hyvää yötä ja kivaa uutta viikkoa! <3

    PS. Onko ok, jos linkitän sun blogin meijän blogissa?

    VastaaPoista
  2. Juon itsekin vihreää teetä ja kahvia ton rooiboksen lisäksi. Rooibos on hyvä valinta iltateeksi, kun se ei sisällä kofeiinia.

    Juu mulle meinaa tulla jo pieni stressi tuosta mosaiikkityöstä, olen jo pariin otteeseen opettajalta kysynyt, että ehtiikö sen varmasti saada valmiiksi :) Kun on aivan uusi juttu, eikä tarkalleen tiedä mitä kaikkea vielä on tekemättä. Mutta jotenkin alkoi heti tuntua omalta jutulta.

    Tuosta kirjasta pitää vielä lisätä, että jälkipuoliskolla on kyllä aika raakoja kohtauksia. En ole enää ihan varma tykkäänkö tai suosittelenko välttämättä kaikille.

    Toki saat linkittää, sehän olisi suorastaan imartelevaa mulle! :) Kivaa viikkoa myöskin <3

    VastaaPoista