Sisältöä pienellä budjetilla ja rikkaalla mielikuvituksella ;)

lauantai 17. marraskuuta 2012

Väkee ja pipoo

Eilen oltiin koko päivä tilausmatkalla Tampereen kädentaitojen messuilla. Linja-auto saapui puolen päivän aikaan messuhallille, ja 2 tuntia aiemmin alkaneet messut olivat jo täydessä tohinassa ja halli täynnä ihmisiä. 5 tuntia riittii juuri ja juuri siihen, että käytiin suurin piirtein joka paikka läpi ja syötiin välillä lounas.


 

Suomen suurimmasta lasipuhalletuista palloista koostuva puu ei päässyt kokonaiskuvaan, koska se oli mun mielestä ruma :P Vaikka näin yksitellenhän pallot ovat todella kauniita.



                                                         Monta versiota joulutähdestä.

 
Kalat kuivalla maalla.
 



 
Erilaisia lasitöitä
 


Myyntikojujen kuvaus ilman lupaa oli kielletty, joten tuli otettua muutama kuva ihan pelkistä näyttelytöistä ja omista ostoksista. En sitten tiedä miten helposti lupa olisi kysyessä irronnut. Olisihan sitä voinut näin jälkikäteen ajatellen kokeilla ainakin niistä paikoista, joista myös osti jotain.


 
 
Elintarvikkeita ei kojuissa juurikaan ollut, mutta syötävän herkullisia värejä sitäkin enemmän.
 

 

 
Omia ostoksia:
 
 
Pikkukala peitti seinältä ainakin yhden taulukoukun.
 

 
 
Pikkurahakukkaro, jonka avainlenkkiin pääsi heti yksi uusista helmistä.
 
Olin kuvitellut, että palaan kotiin pussit täynnä uusia lankoja, mutta niitä ei tullut ostettua yhtään. Muutamia katselin, mutta ihan samoja saa täältä kotikaupungista ja tismalleen samalla hinnalla, niin päätin vetää sen verran kotiinpäin etten niitä sieltä lähde kantamaan.
 

 
 
Lopuksi vielä perinteisen epäloogisesti mielestäni ruma villapaita sitten pääsikin kuvaan ;)
 

4 kommenttia:

  1. Hitsi joo, taidan olla vähän kateellinen sulle, kun pääsit käymään noilla messuilla. Mäkin haluan!! ;) No ei vaan, tosi kivaa, että sinä pääsit ja varmasti oli paljon nähtävää! :) Ihan "mun värisiä" ostoksiakin teit, hih. ;)

    Ens vuonna mä pakotan niNnin tulemaan mun kanssa messuille ja, jos sinäkin tulet, niin sitten tehdään treffit sinne - capisce? ;D

    Mukavaa viikonlopun jatkoa! <3

    VastaaPoista
  2. Mutta hei, vielä ehdit kääntää kateuden toiminnaksi ja lähteä messuille huomenna! Siellä on kuulemma sunnuntaisin hieman vähemmän ihmistungosta. Kyllähän se niNni nyt lähtee kun täti käskee :D Juu palaillaan ensi vuonna asiaan, jos vaikka nähtäisiin! :)

    Hauskaa lauantai-illan jatkoa sinnekin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, tällä kertaa jää sunnuntaikin väliin, kun olen menossa huomenna ystävän luo. Sielläkin on kyllä tiedossa kaikkea kivaa. :)

      Mutta, ensi vuonna - silloin mä h a l u a n messuille ja niNnin on tosiaan pakko suostua kaveriksi, koska täti käskee! :D:D Ja sitten me treffataan sua, ellei jo enemmin. Ei kai sitä koskaan tiedä? <3

      Poista
    2. Kyllä, ensi vuonna teidän on munkin mielestä pakko mennä! :D Ja mielellään menen itsekin, jos vaan mahdollista. Nämä oli mun ensimmäiset käden taitojen messut. Huomasin ihan sattumalta niistä ilmoituksen täällä netissä, kun katselin jotain mosaiikkikauppojen sivuja. Se olisi kyllä tosi kiva nähdä joskus ihan "livenä"! :)

      Poista